Afvallen, hoe doe je dat?

Als je wilt afvallen moet je goed weten hoe je dit moet aanpakken. Veel mensen denken dat afvallen alleen om meer bewegen gaat, maar dit is zeker niet waar. De juiste voeding en genoeg tijd om te relaxen zijn hier ook een groot onderdeel van! Allereerst is het belangrijk om gezond, maar wel gevarieerd te eten. Het is mogelijk om 1 kilo per week af te vallen als je op een goede, maar gezonde manier eet. Verder is het belangrijk om genoeg en op de juiste manier te bewegen. Genoeg bewegen is geestelijk ook erg goed voor je en kan je helpen tijdens het afvallen. Naast genoeg bewegen moet er ook genoeg ontspand worden voor een goed resultaat. Je mentale gezondheid is erg belangrijk en helpt je met het behalen van jouw persoonlijke doel. Positief denken is belangrijk tijdens het afvallen!

Afvallen bij Women Sports Only

Bij ons kan je onder begeleiding afvallen met een speciaal leefstijlprogramma: de leefstijl switch. Hier ga je samen met twee andere vrouwen die ongeveer hetzelfde zijn als jij qua BMI en conditie de uitdaging aan! Je krijgt een personal trainer toegewezen die je begeleidt gedurende het hele traject. Je gaat doelen stellen en hierop richten. Doordat je goed begeleid wordt worden deze doelen ook haalbaarder. Je gaat je nog verbazen over je eigen kunnen! Naast het gerichte sporten wordt er ook gekeken wat je het beste kan eten. Het voedingsprogramma van Ben Fit wordt hierbij als leidraad gebruikt. Wij stellen een voedingsadvies samen en deze wordt elke week bijgesteld.  Elke week is er een weegmoment met jouw coach en hier wordt ook de aanpak van de komende week besproken.

Elke maand is er met de gehele groep een meeting. Hier wordt besproken wat er goed ging die maand en ook wat er beter kan de komende maand. Je kan elkaar hierin goed helpen en stimuleren. Daarnaast is er tijdens deze meeting een gezamenlijk weegmoment.  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een afspraak!

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies