Personal Training

 

Heb jij een inspirator nodig die je leert doelgericht te sporten, je motiveert en stimuleert, je meer uit jezelf laat halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden dan is Personal Training voor jou de uitdaging!

 

Waarom Personal Training?

Personal Training is meer dan alleen sporten! Samen met jouw Personal Trainer bepaal je concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl.
Om dit te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen met jou Personal Trainer ga jij aan deze balans werken. Zie het als een opleiding waarin je een uitgebalanceerde leefstijl gaat aanleren, die je jou leven lang zelfstandig kunt volhouden.

Persoonlijke Intake!

Ieder krijgt een uitgebreide intake, waarin we samen bespreken wat jouw doelen zijn en testen we jouw conditie, motoriek, kracht en lenigheid en wordt er een bewegingsanalyse samengesteld. Zodat er voor ieder een op maat gemaakt programma is. Wij zorgen voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering, voor een optimaal resultaat.

Mogelijkheden!

Afvallen is 1 van de meest voorkomende doelen waarom vrouwen een Personal Trainer inschakelen. Gericht leren trainen, meer uit jezelf halen dan dat je ooit voor mogelijk hield. Je verbazen over jezelf omdat je met de juiste begeleiding en stimulatie je grenzen kan gaan verleggen. Hierdoor zal je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Dit werpt ook zijn vruchten af in het dagelijks leven. Je durft stappen te gaan nemen waar je eerst alleen maar van kon dromen!

Women Sports Only Schoonhoven bied Personal training aan 1 op 1 of in een Small Group van maximaal 3 vrouwen.
De tijden waarop je traint bepaal jezelf met jou Personal Trainer. Gebleken is dat met gezamenlijk trainen in een kleine groep, vrouwen ook elkaar gaan motiveren. Zodat het naast meer uit jezelf halen dan dat je ooit had gedacht ook zorgt voor uitdaging, met elkaar aan je doel werken werkt enorm stimulerend!

We nodigen je graag uit voor een intake gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies