Voeding en Gewicht

Women Sports Only Schoonhoven is een door Fit!Vak erkend Leefstijlcentrum en maakt deel uit van het Overgewicht Preventie Netwerk Nederland. Wij zijn opgeleid en erkend overgewicht Preventie en Leefstijl Coach en hebben het keurmerk Overgewicht Preventiecentrum van EFAA.  

 

                                  BenFit

Het op resultaat gerichte leefstijlprogramma welke je kunt volgen naast je sport abonnement! Voor optimaal resultaat!

 

Eet

Ontvang wekelijks een voedingsadvies dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.            

Het BenFit voedingsadvies is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte. Het opvolgen van het advies garandeert een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Wekelijks zal er een weegmoment en coachgesprek plaatsvinden, waarin de resultaten worden besproken.

Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en sport en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere 2 pijlers van BenFit!                 

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.            

Je gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet, zowel geestelijk als lichamelijk.        
Wij stellen samen met jou een beweegplan op. Dit houdt in dat we een Fitnessprogramma opstellen en een beweegprogramma voor buiten de sportschool maken.                  

Daarnaast leer je meer over gezond bewegen en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere 2 pijlers van BenFit!

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.

Jou coach gaat werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning. met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid. Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet. Geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen.

Daarom staat positief denken centraal. Positief in het leven staan, is meer lekkerder in je vel zitten en kun je meer aan. Daarnaast leer je meer over ontspanning en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere 2 pijlers van BenFit!

 

De Leefstijl Switch

Wil je graag je conditie verbeteren, meer bewegen en daardoor gewicht verliezen maar er niet alleen voor staan! Dan is de Leefstijl Switch het programma die jou hierbij gaat helpen! Samen met 2 andere vrouwen die qua conditie en gewicht (BMI) ongeveer gelijk zijn gaan we met elkaar de strijd aan!

Je krijgt een intake met je Coach en Personal Trainer. We maken afspraken met elkaar (de welbekende stok achter de deur) over het sporten, je voeding en gaan met elkaar het dagelijks beweegpatroon omhoog brengen d.m.v. een Activity Tracker van Garmin!

Personal Training

De Leefstijl Switch is inclusief 1 uur Personal Training, gericht leren trainen, meer uit jezelf halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je verbazen over jezelf omdat je met de juiste begeleiding en stimulatie je grenzen kan gaan verleggen. Hierdoor zal je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Dit werpt ook zijn vruchten af in het dagelijks leven. Je durft stappen te gaan nemen waar je eerst alleen maar van kon dromen.

Begeleiding in je voeding

Wekelijks heb je een persoonlijk gesprek met je Coach en een weegmoment om de resultaten van die week te bespreken. Wij werken met het voedingsprogramma van Ben Fit. Via dit programma leer je wat gezonde voeding is (volgens de nieuwe richtlijnen van de schijf van 5) Iedere week wordt het voedingsadvies aangepast aan de door jou behaalde resultaten. Ben Fit heeft ook een eigen APP die je gratis kunt downloaden zodat je altijd je advies bij de hand hebt.

Meeting

Samen met jou groep is er 1 keer in de maand een meeting. Tijdens deze meeting bespreken we met elkaar wwat er goed is gegaan maar ook wat zijn de eventuele valkuilen, en hoe lost een ander dat op. Op deze manier kunnen we elkaar helpen, stimuleren en motiveren. Wisselen ervaringen uit en hebben gezamelijk een weegmoment.

Door de heel persoonlijke begeleiding van jouw Personal Trainer en Coach is dit programma geschikt voor vrouwen die het alleen niet lukt om een gezond gewicht te bereiken. Het is inmiddels bewezen dat het met elkaar, je aan afspraken moeten houden, WERKT! 

Wil je meer informatie over De Leefstijl Switch Group, vul dan het contact formulier in of maak een afspraak via 0182-380600

 

 

Eet 2

Bewegen

Relax

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies