Voeding en Gewicht

 

 

Women Sports Only Schoonhoven is een door Fit!Vak erkend Leefstijlcentrum en maakt deel uit van het Overgewicht Preventie Netwerk Nederland. Wij zijn opgeleid en erkend overgewicht Preventie- en Leefstijl Coach en hebben het keurmerk Overgewicht Preventiecentrum van EFAA.  

 

                                  BenFit

                         Het op resultaat gerichte Leefstijlprogramma!

 

Eet

Ontvang wekelijks een voedingsadvies dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.            

Het BenFit voedingsadvies is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte. Het opvolgen van het advies garandeert een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Wekelijks zal er een weegmoment en coachgesprek plaatsvinden, waarin de resultaten worden besproken.

Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en sport en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere 2 pijlers van BenFit!                 

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.            

Je gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet, zowel geestelijk als lichamelijk.        
Wij stellen samen met jou een beweegplan op. Dit houdt in dat we een Fitnessprogramma opstellen en een beweegprogramma voor buiten de sportschool maken.                  

Daarnaast leer je meer over gezond bewegen en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere 2 pijlers van BenFit!

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.

Jou coach gaat werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning. met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid. Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet. Geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen.

Daarom staat positief denken centraal. Positief in het leven staan, is meer lekkerder in je vel zitten en kun je meer aan. Daarnaast leer je meer over ontspanning en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere 2 pijlers van BenFit!

 

 Leefstijl Switch

Je conditie verbeteren, meer bewegen en daardoor gewicht verliezen maar er niet alleen voor staan! Samen met je leefstijlcoach en de andere deelnemers van de Leefstijl Switch gaan we voor een gezonde leefstijl! Wekelijks een weegmoment met jouw Leefstijlcoach, die je motiveert en trots op jezelf laat zijn! Je leefstijl veranderen gaat in kleine stapjes. Ieder doel is haalbaar! Onze Personal Trainer helpt je goed te leren trainen. Inclusief onbeperkt gebruik van de Belly- of Leg Attack, waardoor je snel centimeters gaat verliezen.
Dit is ons meest complete programma waardoor jij jouw doel gaat halen!

 

 

 

 

Eet 2

Bewegen

Relax

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies