Sporten bij een sportschool in Schoonhoven, speciaal voor dames.

Wil jij je conditie verbeteren, afvallen, gezonder leven of om welke reden dan ook beginnen met sporten bij een sportschool speciaal voor vrouwen? Bij Women Sports Only in Schoonhoven ben je aan het juiste adres. Misschien heb je nog nooit een spinning fiets of loopband van dichtbij gezien maar dat geeft totaal niet. Wij zorgen ervoor dat iedere vrouw zich 100% op haar gemak voelt bij ons. Persoonlijke aandacht en professionele uitleg zorgen ervoor dat vrouwen zich weer zelfverzekerd voelen tijdens het sporten.


Leuke groepslessen voor jong en oud


Zie je cardio en fitness apparaten niet zitten? Volg dan onze gezellige groepslessen. Hier wordt je op een enthousiaste wijze aangemoedigd om beter te bewegen. Je leeftijd maakt niet uit. Bij ons sporten dames van 16+ tot zelfs vrouwen van 75+. Women Sports Only Schoonhoven biedt je een gevarieerd aanbod in groepslessen. Een kleine greep uit ons aanbod:

• Body Shape

• Aerobics met Buikspierkwartier

• Circuit training

• Body Pump

• Pilates

• Spinning


Leefstijlcentrum Women Sports Only Schoonhoven


Wil je afvallen of een gezond gewicht bereiken maar lukt het alsmaar niet? Women Sports Only Schoonhoven is een door Fit!Vak erkend Leefstijlcentrum en maakt deel uit van het Overgewicht Preventie Netwerk Nederland. Onze specialisten zijn opgeleid door een erkend overgewicht preventie coach. Dit wil zeggen dat onze coaches jou op een professionele manier kunnen begeleiden om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Dit wordt bereikt door een gezonde mix van speciaal voedingsadvies, lichaamsbeweging en de mentale gezondheid. Onze 3 pijlers zijn daarom ook:

Eet Gezond

Beweeg voldoende

Relax!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze vestiging in schoonhoven. Je kunt hier vrijblijvend kennismaken met de professionele medewerkers en met de apparatuur/groeplessen. Ben je al enthousiast geworden? Klik hieronder op de knoppen om direct een afspraak te maken voor een gratis proefles.  

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies