Yoga: brengt je lichaam en geest in balans

Leven in het hier en nu is iets wat we allemaal willen. Echter komt het vaak voor dat we door werk en privé een hectisch leven leiden. Wil jij meer balans in je leven dan is yoga de perfecte sport voor jou. Nieuw bij Women Sports Only is Hatha yoga, verzorgt door YogabyCarola. Carola helpt je bewust te worden van het hier en nu en dat je je geen zorgen hoeft te maken voor de dag van morgen. Ze geeft je een dosis zelfvertrouwen en leidt je naar een bewuster leven. Yoga draait helemaal om jou, leer luisteren naar je eigen lichaam en maak een reis op zoek naar wie jij bent!

Nieuwsgierig geworden of het iets voor jou is? Lees snel verder, wij vertellen je graag alles over Hatha yoga!

Button groepsles

Hatha Yoga bij Women Sports Only

De les die we bij Women Sports Only gaan geven is Hatha Yoga, de betekenis van Hatha is zon (ha) en maan (tha). Tijdens deze yoga les worden de houdingen gekoppeld aan ademhaling. Zo ervaar je de verschillende energieën. Aan de ene kant ga je op zoek naar energie in jezelf, aan de andere kant wil je energie naar buiten laten vloeien. Dit doen we door statische en dynamische oefeningen af te wisselen. De in- en uitademing staan centraal bij iedere houding. Tijdens de houdingen ervaar je waar pijn zit in je lichaam of waar blokkades zitten, door de juiste ademhaling kun je pijn en blokkades weg nemen.

Door het beoefenen van yoga worden je spieren sterker en gewrichten soepeler. Je wordt bewuster van jezelf waardoor je houding verbetert en je zelfvertrouwen groeit. Door het regelmatig uitvoeren van de yogaposes worden afvalstoffen afgevoerd. Het is daarom van belang om tijdens de les voldoende water te drinken.

Proefles yoga aanvragen

Ben je enthousiast geworden over yoga? Je bent van harte welkom bij Women Sports Only. Vraag via onderstaande button een gratis proefles aan! Wil je meer informatie of heb je nog vragen neem dan contact met ons op!

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies